Confidențialitate

ONE MODEL RO S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. Website-ul www.onemodel.ro si ONE MODEL RO S.R.L. se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, ofertele si politica firmei.

www.onemodel.ro si ONE MODEL RO S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe website-ul www.onemodel.ro adresa sa de email, poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a website-ului. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru in scris pe e-mail la office@onemodel.ro

In momentul inregistrarii pe site-ul www.onemodel.ro, prin crearea unui cont, prin accesarea, comandarea sau achizitionarea produselor ONE MODEL, www.onemodel.ro va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.

www.onemodel.ro utilizeaza informatia stocata - detaliile furnizate de dvs la inregistrare si activitatea desfasurata pe site-ul nostru in scopul de a facilita accesul la acest site, de a imbunatati anumite produse si servicii si pentru a va informa referitor la ultimele produse de care sunteti interesat.

Pentru utilizatorii abonati la newsletter, dezabonarea se poate face direct din "FOOTER-ul" paginii www.onemodel.ro prin introducerea nume si prenume si adresa de e-mail utilizat la abonare si apasarea butonului "Dezabonare".